Вийшла книга мемуарів неповнолітньої повії

— 19 серпня 2009, 10:42

У своїх спогадах, які мають назву "Справжні чоловіки не люблять сир" Марія Мостерд відверто розповідає про те, як вона стала повією, коли їй було лише 12 років.

Зараз дівчині 20 років, і її книга мемуарів про чотири роки подвійного життя з "коханцем" на ім'я Ману сколихнула голландську громадськість, пише The Guardian.

Марія познайомилися з коханцем, коли їй було 12 років. Тоді дівчина відчувала себе ізгоєм у школі: її батько був з Сенегалу й вона ніколи його не бачила.

Ману був набагато старшим за Марію. Він вчився у технічному коледжі, який був розташований по сусідству зі школою, у яку ходила дівчина.

"Він був великим, товстим і потворним, та він був авторитетом - всі хлопчики, поважали його", - згадує Марія.

"Я була налякана його виглядом. Всі дівчата мріяли заговорити з ним, але він сказав "привіт" мені. Тому я думала, що я особлива", - додала дівчина.

Вже за два тижні після знайомства Ману переконав Марію пропустити школу й піти з ним до себе додому.

Як розповіла авторка у своїй книзі, того дня хлопець змусив її зайнятися з ним сексом. Вона відмовлялася, але він запевнив, що всі дівчата роблять це. А щоб переконати неповнолітню подружку, Ману дав їй покурити коноплі.

Згодом хлопець став возити Марію по різним квартирам та змушував спати з іншими чоловіками за гроші. У якості аргументів Ману використовував легкі наркотики та побої.

Мостерд згадує, що серед її клієнтів були дорослі одружені чоловіки, бізнесмени і навіть директори шкіл. А іноді "коханець" наказував Марії переносити зброю та наркотики у її шкільному рюкзаку.

Тривалий час дівчина боялася розповісти про своє життя навіть своїй матері. Про все стало відомо коли Марія повідомила одному зі шкільних вчителів про групове зґвалтування, жертвою якого вона стала.

Троє учасників зґвалтування сіли на деякий час до в'язниці. А проти "коханця" Марії - Ману - не було висунуто жодного звинувачення.

Незабаром має вийти фільм, знятий за книгою Марії Мостерд.

Слід зазначити, що у Нідерландах будинки розпусти та квартали "червоних ліхтарів" існують цілком легально. Але уряд вже більше 10 років не може вирішити проблему, так званих loverboys (сутенерів-"коханців"), які роблять зі своїх подруг повій.

Реклама:

Головне сьогодні