Життя Джоан Роулінг та Стефані Майєр перетворять на комікси

— 11 вересня 2009, 10:19

Вже до кінця року американське видання Bluewater Productions обіцяє представити комікси про життя авторки "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг та творця вампірської саги "Сутінки" Стефані Майєр, повідомляє The Guardian.

Автори коміксу вирішили зобразити двох відомих письменниць у зовсім різних образах. Так, Роулінг "вдягнуть" у пурпурову сукню зі спущеними плечима, а шию прикрасять золотим намистом. А от Майєр матиме менш гламурний вигляд - у спортивному светрі з V-подібним вирізом.

Комікс про життя "матусі Гаррі Поттера" з'явиться на прилавках в грудні цього року. Біографія письменниці подаватиметься як історія Попелюшки - від викладача англійської мови у Португалії до авторства світових бестселерів.

"Вивчати, хто вона така і як вона боролася, щоб стати успішною - є дійсно повчальним досвідом. Дванадцять видавців відмовили їй. Якби не дочка британського видавця, якій сподобалась перша глава книжки Роулінг про Філософський камінь, ми б ніколи не зустріли Гаррі Поттера", - розповів президент Bluewater Productions Даррен Джі Девіс.

Джоан Роулінг здобула популярність завдки історіям про "Гаррі Поттера"

Біографія авторки "Сутінок" Стефані Майєр з'явиться у магазинах дещо раніше - вже у листопаді цього року. Історія життя письменниці у коміксі розповідатиметься від імені вампіра "дуже веселим, поважним і унікальним способом".

Стефані Майєр розповіла про життя вампірів у "Сутінках"

У майбутньому видавництво планує випустити біографії-комікси ще двох відомих письменниць для серії "Female Force" ("Сильні жінки"). Наразі вибирають одразу з декількох авторів: Тоні Моррісон, Айана Ренд, Маргарет Етвул, Урсула Лє Гуін, Харпер Лі, Енні Райс, Беатрікс Поттер та Вірджинія Вульф.

До речі, Bluewater Productions вже опублікували біографічні комікси про дружину президента США Мішель Обаму, екс-губернатора Аляски Сару Пейлін та держсекретаря США Гілларі Клінтон.

Усі фото Reuters

Реклама:

Головне сьогодні