Російського бізнесмена засудили за педофілію

— 17 вересня 2009, 16:41

Окрім цього, 38-річний Могилянський, який має і російське, і американське громадянство, повинен виплатити кожній з трьох потерпілих по 5 тисяч доларів, повідомляє ВВС.

Також, за рішенням філадельфійського суду російський бізнесмен зобов'язаний заплатити штраф у розмірі 12,5 тисяч доларів, а після звільнення протягом 15 років знаходитися під наглядом.

Андрія Могилянського було заарештовано в грудні 2008-го року в його будинку у Філадельфії.

Чоловік визнав у суді, що будучи у 2003-му році в Санкт-Петербурзі, він розбестив у своїй квартирі трьох вихованок колпінського дитячого будинку №27. Двом з них було по 13 років, третю він зґвалтував в день її 14-річчя.

Після цього бізнесмен нагодував сиріт, дав їм гроші і подарунки.

До арешту Могилянський був відомий як талановитий математик, який закінчив Колумбійський університет в Нью-Йорку, бізнесмен, син міжнародного гросмейстера зі стоклітинкових шахів Олександра Могилянського.

Засуджений разом з батьком випускали довідник Russian Yellow Pages. Окрім цього Могилянський був засновником Міжнародного фонду допомоги жертвам терактів, перш за все дітям, які постраждали в Беслані та на Дубровці.

У зв'язку з цим суддя відзначила, що ніколи ще не виносила вирок нікому, у кого б було таке роздвоєння особистості.

Адже заснування фонду не заважало Могилянському ґвалтувати неповнолітніх.

Окрім цього, російського бізнесмена звинувачують у тому, що він разом з ще одним бізнесменом утримував московський бордель "Береніке", де експлуатували малолітніх дівчат-сиріт.

Зокрема, у вилучених в Могилянського документиках було знайдено підтвердження того, що він був хазяїном машини Ford Mondeo, на якій потерпілих забирали з дитячого будинку і потім відвозили назад.

Щоправда, Андрій Могилянський продовжує заперечувати будь-яку причетність до управління борделем. Його адвокат заявляє, що його підзахисний був лише клієнтом борделю.

Викликаний захистом психолог показав, що у бізнесмена немає рис "сексуального хижака", а дружина Могилянського заявила, що він прекрасний чоловік, і що три їхні малолітні доньки будуть сумувати без нього.

Реклама:

Головне сьогодні