Спортсменам порадили активно займатись сексом, щоб перемогти

— 24 вересня 2009, 16:10

Про це повідомляє The Guardian.

У документі, який першими отримали журналісти Hindustan Times, до індійських гравців звертаються з питанням: "Чи сприяє секс поліпшенню показників?" Відповідь починається словами: "Так, сприяє. Дійте, піддавайтесь насолоді".

Потім пояснюється: "З точки зору фізіології заняття сексом призводять до підвищення рівня тестостерону, що сприяє збільшенню сили, енергії, агресивності і змагальності. І навпаки, відсутність сексу протягом декількох місяців викликає істотне зниження тестостерону як у чоловіків, так і в жінок з відповідною пасивністю і зниженням агресії".

Розділ, присвячений сексу починається цитатою професора з питань фізкультури і науки спорту в Університету Кейптауна Тіма Ноакса. Він вважає, що випадковий секс напередодні гри не може зашкодити виконанню спортсмена. А от розпивання алкогольних напоїв до 2 години ночі - так.

Мастурбація, яку Кірстен тактовно називає "сольним виконанням", теж вітається.

"Якщо ви хочете сексу, але вам нема з ким ним зайнятись, у вас є можливість здійснити статевий акт самому, уявляючи собі, що у вас є партнер чи партнери, які такі красиві, як ви собі уявляєте...", - йдеться в цій інструкції.

Секс, звісно, не єдина тема, до якої звертається індійський тренер, зауважує видання. У документ також включені розділи про дієту, бойовий дух і особистісний розвиток.

Розділ про звички харчування рекомендує чіткий і постійний режим дієти. Зазначається, що неправильна дієта призводить до надлишку кислоти, а це у свою чергу призводить до того, що "тіло починає перетворювати калорії у жир, зменшує здатність тіла доставляти кисень до клітин, і може також призвести до денної втоми, роздратованості, низької активності мозку, тривожності...."

Розділ про особистісний розвиток є найбільш інтелектуальним, зазначає видання. У ньому пояснюється не тільки важливість грошей і результатів, а необхідність зростати соціально, емоційно і духовно.

Реклама:

Головне сьогодні