Тест

Залізничні квитки продаватимуть із сухим пайком

Південно-Західна залізниця має намір почати реалізацію продуктових наборів у шести потягах, що курсують Україною та ближнім зарубіжжям.

Для цього при оформленні квитка пасажир має сплатити додатково 35 гривень, якщо він їхатиме в купе, або 45 гривень, якщо в СВ. Послуга надається за бажанням пасажирів.

Зокрема, це стосується таких напрямків: Київ-Ужгород (потяг №81/82), Київ-Херсон (№101/102), Київ-Севастополь (№27/28), Київ-Сімферополь (№12/11), Київ-Москва (№3/4), повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Ланч-бокси доставлятимуть прямо в потяг і зберігатимуть у холодильнику, який знаходиться у купе провідника, повідомляє Сегодня.

Свою їжу пасажири отримуватимуть після перевірки квитків. А ті, хто не схоче їсти пайок одразу, зможе зберігати його в тому ж таки холодильнику у провідника.

Рішення про продаж сухих пайків на потяги після успішного експерименту. Так, за чотири місяці було реалізовано 6718 продуктових наборів, з них 4687 - у вагонах купе та 2031 набір - у вагонах СВ.

У результаті, 73% пасажирів, які взяли учать в експерименті, схвально поставились до послуги надання харчування під час подорожі.

До речі, послугу у вигляді експерименту було запроваджено 5-го квітня цього року. Першими придбати продуктові набори змогли пасажири поїзда №6/5 сполученням Київ-Москва.