Тоні Блер фотографуватиметься з прихильниками за гроші

— 29 вересня 2009, 10:38

Екс-прем'єр Тоні Блер знайшов спосіб заробити більше грошей за допомогою своєї посмішку.

Відтепер, щоб сфотографуватися з політиком треба буде заплатити 180 фунтів, пише The Daily Mail.

Блер вдався до такого способу заробітку, щоб зібрати кошти на будівельні роботи у своєму маєтку.

Наразі вже надійшли у продаж квитки на лекцію британського екс-прем'єра в Канаді. Ті, хто окрім лекції Блера, хоче ще й отримати з ним фото на пам'ять, мають одразу заплатити за квиток на 180 фунтів більше.

Таким чином, квиток, яки включає в себе "додаткову послугу" коштуватиме 420 фунтів стерлінгів, а звичайний - всього 240.

ВІДЕО ДНЯ

Організатори передбачають, що фотосесія з Тоні Блером триватиме одну годину. За цей час політик має встигнути сфотографуватися з усіма, хто за це заплатив.

Подейкують, що гонорар за лекцію колишнього лідера британських лейбористів досягає 100 тисяч фунтів (близько 159 тисяч доларів).

Наразі публічні виступи Тоні Блера вважаються одними з найбільш оплачуваних у світі.

Окрім лекцій за гроші Блер також займається й іншими справами. Він є спеціальним представником "Близькосхідного квартету", радником банку JPMorgan Chase, а також засновником благочинного "Релігійного фонду Тоні Блера".

"Хоча Блер й залишається одним з найбільш популярних міжнародних ораторів, та більшість його часу йде на його неоплачувану діяльність на Близькому Сході, де він проводить лекції з таких питань, як зміна клімату та проблеми Африки, а також веде справи свого фонду", - зазначив прес-секретар Тоні Блера.

Реклама:

Головне сьогодні