"Нова" пісня Майкла Джексона була написана ще в 1983 році

— 14 жовтня 2009, 16:53

"This Is It" ("От і все") - першу незнайому композицію Джексона, випущену після його смерті, світ уперше почув 12 жовтня, нагадує ВВС.

Спочатку про цю пісню було відомо дуже мало. Однак уже ввечері в понеділок 12 жовтня фонд, що керує спадщиною музиканта, підтвердив, що в написанні композиції дійсно брав участь Пол Анка. Заява вийшла після того як Анка пригрозив звернутися в суд.

Спочатку пісня називалася I Never Heard ("Я ніколи не чув"), і в 1991 році свою версію цієї композиції записала співачка Sa-Fire.

Джексон і Анка склали цю пісню для того, щоб включити її в альбом Пола Walk A Fine Line, що вийшов у 1983 році. Але потім Джексон "викрав плівки" зі студії, передає слова 68-річного музиканта портал TMZ.

Після того, як фонд Джексона дав добро на програвання This Is It на радіо і через інтернет-сайт, Пол Анка поскаржився, що про його авторство згадано не було, повідомляє Associated Press.

[L]Фонд відреагував моментально, підтвердивши цю інформацію і пообіцявши Анці 50% прибутку від продажів.

"Він вчинив правильно", - схвалив Анка дії фонду.

"Ніхто не намагався грати нечесно, це була щира помилка", - сказав він.

This Is It ввійде в перший посмертний альбом Майкла Джексона, що надійде в продаж 26 жовтня. Альбом буде складатися з двох дисків, і це буде єдина раніше не видана пісня у ньому.

У записі на підспіві взяли участь брати Майкла Джексона, а назва This Is It збігається з назвою прощальної серії концертів, які співак планував провести на лондонській площадці O2.

Ця пісня також пролунає у фінальних титрах фільму з такою же назвою, This Is It, куди ввійшли кадри репетицій Майкла Джексона в ході підготовки до лондонських концертів. Картина з'явиться в кінотеатрах 28 жовтня.

Пол Анка прославився в 1950-і. Його хіти Diana і Lonely Boy займали перші місця в хіт-парадах Великобританії та Америки, а крім того він написав Shе's A Lady Тома Джонса і My Way Френка Сінатри.

Реклама:

Головне сьогодні