У Тернополі даішник побив міліціонера

— 16 жовтня 2009, 10:52

Про це з посиланням на прес-службу Тернопільської обласної держадміністрації повідомляє "Інтерфакс".

у прес-службі з посиланням на главу області Юрія Чижмаря.

"Міліціонер, побачивши на узбіччі порожній відкритий автомобіль зі службовими міліцейськими номерами, здійснив огляд авто. У цей момент підійшов працівник обласного управління ДАІ, що і використовував даний автомобіл", - повідомив голова ОДА Юрій Чижмарь.

За його словами, незважаючи на те, що міліціонер пред'явив своє службове посвідчення, "інспектор ДАІ грубо, із застосуванням сили, витяг його з машини і наніс тілесні ушкодження".

"Після того, у наручниках, він доставив киянина на обстеження в один з медичних закладів, інкримінуючи йому алкогольне сп'яніння або розлади психіки. "Діагноз" не підтвердився. Потерпілий подав заяву в прокуратуру. Є свідки", - повідомив голова ОДА Юрій Чижмарь.

ВІДЕО ДНЯ

Він зазначає, що шокований цим інцидентом: "Така поведінка працівників обласного управління ДАІ красномовно свідчить про той морально-психологічний стан, що панує в середовищі тернопільської міліції. Подив викликає і те, що фізична сила була застосована до міліціонера, наділеному функціями здійснювати перевірку! Якщо вже посвідчення працівника МВС не може захистити від свавілля міліцію, то що тоді захистить простих громадян?!".

Глава облдержадміністрації просить обласну прокуратуру розслідувати даний інцидент і дати йому правову оцінку, зазначає прес-служба Тернопільської облдержадміністрації

Реклама:

Головне сьогодні