В Криму згорів автобус, який віз дітей на конкурс танців

— 27 жовтня 2009, 15:57

Автобус, у якому перебувало 17 дітей та 8 дорослих, спалахнув зранку 27-го жовтня, повідомляє прес-служба Головного управління МНС України в АР Крим.

Водій транспортного засобу, який прямував з Нової Каховки на конкурс танців в Ялті, побачив з під панелі приладів дим. Чоловік зупинив автобус і вивів усіх пасажирів на безпечну відстань.

Після цього водій почав оглядати машину. Та коли він відкрив моторний відділ - звідти вирвалось полум'я. Чоловік намагався самотужки погасити вогонь за допомогою двох вогнегасників. Однак після невдалих спроб водій викликав співробітників МНС.

"Нам повідомили, що на Ялтинській об'їзній дорогі в районі вулиці Гурзуфська горить автобус. На місце виїхало пожежне відділення СГПЧ-13", - повідомив начальник Київського районного відділення МНС міста Сімферополь В'ячеслав Сурков.

"Сім хвилин вистачило рятувальникам, щоб локалізувати полум'я, але ще близько 20 хвилин ми заливали тліючий автобус і вогонь, який спалахував то там, то тут", - додав він.

Пожежникам вдалося дістати деякі сумки дітей з костюмами, які не встигли постраждати від вогню.

За попередніми даними, причиною загоряння стало коротке замикання електропроводки. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав.

Реклама:

Головне сьогодні