Назване найбезпечніше місто США

— 28 жовтня 2009, 16:18

Видання Forbes опублікувало список найбезпечніших міст США.

Для визначення найбільш безпечного американського міста експерти оцінили 40 найбільших мегаполісів країни за чотирма критеріями небезпеки.

Зокрема, бралася до уваги статистика за 2008-й рік про смерть на виробництві, кількість жертв у дорожньо-транспортних пригодах, жертв стихійних лих (буревії, землетруси, торнадо, блискавки) та насильницьких злочинів (вбивство, зґвалтування, грабіж і напад при обтяжуючих обставинах).

У результатів на верхівці рейтингу опиналося місто Міннеаполіс, яке має дуже низькі показники у всіх чотирьох категоріях небезпеки.

Це також одне з кращих міст в Америці, де дешево жити і знаходиться багато мальовничих куточків.

"Ми поїхали в Міннеаполісі і закохалися в нього майже миттєво. Незважаючи на гул, найбільшою перевагою Міннеаполісу є низький рівень злочинності. Звичайно, ми закриваємо наші будинки на ніч, але ми вважаємо дуже безпечним життя тут", - розповіла Памела Рассел, якому 10-років тому разом з чоловіком і дітьми переїхали у Міннеаполіс з Нью-Йорку.

Місто Мілуокі на півночі США опинилося на другому місці завдяки низькому рівню стихійних лих.

Портленд у штаті Орегона, який може похвалитися найнижчим рівень злочинності, посів третє місце.

Міста Бостон і Сіетл розділили між собою четверту сходинку рейтингу. Обидва міста мають дуже низький рівень жертв ДТП завдяки найбільш зручним системам громадського транспорту в країні.

Також до десятки найбезпечніших міст Америки потрапили Сіетл, Провіденс, Сан-Хосе, Нью-Йорк, Цинциннаті, Клівленд та Денвер.

Реклама:

Головне сьогодні