В Україні грабують аптеки?

— 10 листопада 2009, 12:06

У Житомирській області лише за перший тиждень карантину було затримано більше 200 дітей за хуліганство, 11 з них займалися відвертим криміналом - грабували квартири і авто, займалися жебрацтвом.

Про це повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на начальника кримінальної служби у справах дітей управління МВС Житомирської області Бориса Васькевича.

На Львівщині, яка більше ніж інші області постраждала від епідемії, підлітки вирішили грабувати аптеки. Днями в Червонограді Львівської області в одну з місцевих аптек забігли діти і на очах у покупців вкрали з полиць бинти на суму близько 70 грн.

"Двох хлопчиків затримали по гарячих слідах. Вони виявилися вихованцями місцевого інтернату", - розповіла співробітник прес-служби Червоноградської міліції Оксана Дронь. У міліції не виключають, що діти планували зробити з бинтів пов'язки і продати їх.

Крім того, у зв'язку з епідемією українці частіше б'ють градусники.

"Люди частіше міряють температуру і, відповідно, частіше ненавмисно розбивають термометри з ртуттю. В одному тільки Чернігові за останній тиждень у нас було більше десятка подібних викликів. Багато хто знає, що, якщо розбили градусник, потрібно відразу викликати рятувальників і ні в якому разі не збирати ртуть своїми силами", - розповів помічник начальника чернігівського обласного управління МНС Віталій Хожаїнов.

Реклама:

Головне сьогодні