На Тернопільщині вже немає епідемії

— 10 листопада 2009, 17:17

Станом на 10 листопада інтенсивний показник захворюваності ГРВІ у Тернополі складає 141,37 випадків на 10 тисяч населення і це нижче епідеміологічного порогу - 160 хворих на 10 тисяч населення.

Про це у вівторок заявив начальник управління охорони здоров'я Тернопільської міської ради Василь Блихарь, повідомляє Інтерфакс.

У той же час Блихарь зазначив, що у Тернополі поки що не стоїть питання про зміну епідеміологічної ситуації та скасування карантину.

"Зафіксований на сьогодні рівень захворюваності не дозволяє нам робити однозначні, швидкі висновки про епідеміологічне благополуччя міста, тим більше, з урахуванням складної епідеміологічної ситуації в країні в цілому", - заявив начальник охорони здоров'я Тернопільської міської ради.

"Рішення про скасування карантину буде прийматися надзвичайною протиепідеміологічною комісією міста і області тоді, коли для цього буду ґрунтовні, переконливі підстави", - додав Блихарь.

[L]За даними управління охорони здоров'я Тернопільської міської ради, за останню добу у Тернополі з симптомами ГРВІ, грипоподібних інфекції та пневмонії звернулося 445 осіб. З них госпіталізовано 23 людини, у тому числі 7 дітей.

Наразі у важкому стані у лікарнях перебуває 8 людей, з них одна людина - на штучній вентиляції легень.

Всього ж, у медичних закладах міста знаходяться 521 особа, у тому числі 51 дитина.

Реклама:

Головне сьогодні