У США закрили улюблену газету геїв та лесбійок

— 17 листопада 2009, 14:57

Співробітники видання дізналися про закриття коли у понеділок зранку прийшли на роботу, повідомляє The Associated Press.

Зокрема, редактор газети Southern Voice Лора Дуглас-Браун розповіла журналістам, що в її офісі були змінені замки, а на вхідній двері висіла записка про закриття видавництва.

Вона також додала, що так само були закриті й інші газети, які випускалися Window Media LLC - Washington Blade, Houston Voice and South Florida Blade.

"З того, що я зрозуміла, на утримання компанії не залишилося грошей. Нам усім сказали, що компанію продадуть. Те, що нас закрили стало справжнім шоком", - зауважила Дуглас-Браун.

Наразі керівництво Window Media LLC відмовляється коментувати ситуацію.

На думку експертів, фінансові труднощі видавництва зумовлені низкою факторів. Окрім зниження доходів від реклами в умовах економічної кризи, основні публікації пишуть в основному про геїв і лесбіянок, що також впливає на зацікавленість рекламодавців.

Тільки минулого місяця найстаріша газета в США для геїв і лесбіянок Washington Blade, яка виходила тиражем 30000, відзначила своє 40-річчя.

Колишній редактор газети Кевін Нафф заявив, що співробітники планує зустрітися вівторок для обговорення запуску іншої газети для сексуальних меншин під новою назвою.

"Сумно, що так сталося, але сподіваюся, ми відкриємо нові двері", - додав Нафф.

Реклама:

Головне сьогодні