Кадаффі ретельно відібрав красунь для ісламу

— 17 листопада 2009, 17:00

Замість коктейлів і канапе їм запропонували прийняти іслам, повідомляє ВВС.

Виявилося, що господарем вечірки був лівійський лідер Муамар Каддафі, який приїхав в італійську столицю для участі в саміті ООН з питань продовольства.

Каддафі спробував переконати своїх гостей у перевагах ісламу, сказавши, що нічого обмежуючого права жінок у цій релігії немає, всупереч думці багатьох опонентів.

Відбір дівчат, запрошених на вечірку, був дуже жорстким: кожна гостя повинна була бути красивою, бути не менше 1 метра 70 сантиметрів заввишки і у віці від 18 до 35 років.

Ім'я господаря вечірки від них тримали в секреті до останнього моменту

Одяг дівчат, за умовами організаторів, мав бути скромним - ніяких глибоких декольте і міні-спідниць.

200 дівчат, які успішно пройшли відбір, автобусами привезли в один з найпрестижніших районів Рима.

Після перевірки охоронцями на вході в будівлю дівчат провели в розкішний зал. Проте чекати початку вечірки довелося дуже довго, при тому, що, як сказали деякі з них, їм навіть не запропонували склянку води.

Приблизно через годину присутнм стало відомо, хто ж саме їх до себе запросив, а ще через деякий час Муамар Каддафі постав перед своїми гостями і протягом майже двох годин вмовляв їх прийняти іслам.

Перед тим, як приголомшені дівчата залишили тимчасову резиденцію лівійського лідера, кожній з них був вручений екземпляр Корану і 50 євро на додачу.

Реклама:

Головне сьогодні