Жінку позбавили лікарняних виплат через Facebook

— 23 листопада 2009, 16:18

Впродовж останнього року співробітниця компанії IBM Наталі Бланчард перебувала на лікарняному, повідомляє АР.

Канадський телеканал СВС повідомив, що у жінки діагностували сильну депресію, відтак мешканка Квебеку отримувала щомісяця кошти від страхової компанії Manulife.

Але виплати суттєво зменшились цієї осені. І коли Бланчард зателефонувала у страхову компанію, їй повідомили, що вона може працювати.

За словами жінки, страховий агент описав кілька фото, які Бланчард розмістила на Facebook. На одному фото жінка розважалась у барі, на іншому - під час її дня народження, на третьому - на відпочинку.

У Manulife заявили, що цього достатньо для того, щоб стало очевидно: у жінки більше немає депресії. Та канадійка вимагає продовжити виплачувати їй гроші на лікарняне. Зараз її адвокат вирішує, як діяти далі.

У інтерв'ю CBC Бланчард заявила, що намагалась виконувати пораду лікаря розважатись, у тому числі у нічному клубі з друзями і коротких відпусток у сонячні краї. Це мало допомогти жінці забути про її проблеми.

Як повідомляє АР, Manulife не змогло прокоментувати випадок з Бланчард. Але у компанії заявили, що вони не позбавляють виплат лише на основі інформації, опублікованої в інтернеті, у тому числі на Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні