У ковбасу додавали м’ясо кількарічної давнини?

1
25 листопада 2009

Про це повідомляє прес-служба МВС з посиланням на відділ ветеринарної міліції Київщини.

Повідомляється, що за довгі роки існування торгівельна марка встигла здобути прекрасну репутацію та популярність серед споживачів. Тепер міліція не виключає можливості, що прострочене м'ясо було "сусідом" якісної сировини не лише в холодильнику, а й у готових ковбасах, що розповсюджувалися по всій Україні.

Окрім того, домішки, які використовувалися при виготовленні продукції мали неправильне маркування й не супроводжувалися відповідними документами, а відтак, були несанкціонованими на території нашої держави.

Наразі недоброякісна продукція утилізована, а керівництво фірми отримало припис для усунення недоліків.

"Українська правда. Життя"

powered by lun.ua