У кав’ярнях клієнтам тепер ще й ворожать на гущі

— 25 листопада 2009, 13:24

Для цього керівництво мережі спеціально найняло спадкових циганських ворожок, повідомляє "Німецька хвиля"

Іlan's Coffee House запросило професійних ворожок з Балкан і Карпатського краю. Тепер провісниці проводять для співробітників компанії "майстер-класи" з техніки гадання на кавовій гущі.

"Ідея полягає в тому, щоби провидиці навчили наших офіціантів тому, як правильно гадати на кавовій гущі. Коли відвідувачі допивають свою каву, наші співробітники можуть читати по кавовій гущі й інтерпретувати знаки долі", - розповідає маркетинговий менеджер мережі Міхаль Стеґ.

Одна з найдосвідченіших офіціанток закладу Лін Табачник, до обов'язків якої віднедавна входить не лише подання кави на стіл, але й "розшифровка" магічних малюнків з кавової гущі, обіцяє не приховувати від клієнтів похмурих сигналів долі. Разом з тим, циганські наставниці, завжди рекомендують зосереджуватися на позитивному, переконує вона.

"Я не розкриваю усіх подій майбутнього, не кажу достеменно що саме станеться. Швидше, спираючись на те, що показує мені кавова гуща, я даю поради: ось тут тобі варто бути обережним, стерегтися...Або ж навпаки, погодитися на якусь пропозицію чи, зрештою, зважитися на відповідальне рішення, приміром, наступного тижня", - каже Лін.

За короткий час від запуску, "магічна кампанія" вже набула чималої популярності. Керівництво мережі сподівається, що невдовзі "кава й гадання" стануть світовим трендом.

На прощання офіціанти-віщуни не забувають повідати про одну загальну, але дуже ціну пораду від своїх циганських напутниць: якщо ви таки наважилися гадати, байдуже на кавовій гущі, картах Таро чи на Рунах - робити це варто не частіше одного разу на тиждень, аби результати були точнішими й духи не гнівалися даремно.

Реклама:

Головне сьогодні