Тест

Тепер візу в Ізраїль можна отримати лише за 2 дні

Уряд Ізраїлю у середу оголосив про спрощення візових процедур для українців, повідомляє "Німецька хвиля".

Нові правила оформлення в'їздних віз для організованих груп українських туристів передбачають, що візу можна буде оформити лише за 48 годин, замість 10 діб очікування, як практикувалося досі.

Це послаблення, за оцінками фахівців галузі, значно спростить відвідини святих місць християнства, насамперед, українським прочанам та студентам.

[L]За словами міністра туризму Ізраїлю Стаса Місежнікова, останнє нововведення - це перший вагомий крок, у реалізації програми повного скасування візового режиму з Україною.

Крім того, як повідомили у Мінтуризму Ізраїлю, найближчим часом готується до початку запуск в Україні нової рекламної кампанії, покликаної ознайомити з принадами відпочинку в Ізраїлі.

Готуючись до її початку, до Єрусалима у середу прибули представники 80 провідних українських турагенцій, які на місці ознайомляться з пропозиціями місцевої туристичної інфраструктури, історичними та культурними особливостями, які становлять потенційний інтерес для українського туриста.

Упродовж наступних трьох років влада Ізраїлю сподіваються збільшити турпотік до понад 3 млн. відвідувачів на рік й особливу роль для досягнення цієї мети відводять гостям з України.