Британська авіакомпанія тимчасово припиняє польоти до Києва

— 26 листопада 2009, 11:06

Припинення польотів пов'язане з програмою реструктуризації, яка передбачає тимчасове припинення деяких рейсів авіакомпанії у зв'язку з надзвичайно несприятливими ринковими умовами, повідомляє УНІАН.

Генеральний директор BMI Домінік Пол зазначив, що можливість перебронювання квитків буде надана всім пасажирам, починаючи з 2 грудня 2009 року.

"Ми зв'язуватимемося з нашими клієнтами у міру наближення дати їх подорожі", - сказав він.

Як наголошується в повідомленні, призупинення рейсів направлене на підвищення прибутковості авіакомпанії BMI, яка зараз знаходиться в 100% власності "Люфтганзи", метою якої є вивести авіакомпанію на колишній рівень рентабельності.

За даними компанії, в майбутньому вона розвиватиме рейси, які обслуговують нафтові і енергетичні ринки, а також ринки, що розвиваються. Ключовою цільовою аудиторією авіакомпанії будуть пасажири бізнес-класу і пасажири, які подорожують з метою відвідати друзів і родичів.

Авіакомпанія збереже існуючу маршрутну мережу в Об'єднаному Королівстві і Ірландії, забезпечуючи частоту рейсів для бізнес-пасажирі і додаткових сполучень з власною мережею і рейсами авіакомпаній - учасників Star Alliance.

ВМІ є другою за величиною авіакомпанією Великої Британії в лондонському аеропорту "Хітроу".

30 березня 2009 року вона почала польоти за маршрутом Київ (Бориспіль) - Лондон (Хітроу).

Реклама:

Головне сьогодні