Запорізькі школярі: "Допоможемо розкопати машину". За 50 гривень

— 17 грудня 2009, 15:06

Міський голова Запоріжжя Євген Карташов звернувся за допомогою до командира Запорізької військової частини. Солдат залучають для розчищення зупинкових комплексів і підходів до транспорту, повідомляє "Інтерфакс".

На вулиці вийшли всі снігоприбиральні машини, піскорозкидувачі і трактори, які є у міському управлінні комунального господарства. Тим часом, за словами заступника міського голови Олега Дорофєєва, спеціальної техніки катастрофічно не вистачає. Через зниження відрахувань до міської скарбниці цього року не було закуплено жодної нової машини.

Житлові організації залучили до розчищення прибудинкових територій практично весь штат - крім двірників задіяні слюсарі, теслі, електрики.

Та попри це, вранці в Запоріжжі рух транспорту був ускладнений. Затори утворилися перед греблею ДніпроГЕС, мостами Преображенського. І це попри те, що кількість транспорту скоротилося - багато водіїв у зв'язку з негодою не змогли виїхати на особистому автотранспорті.

За оперативною інформацією міської комісії з надзвичайних ситуацій, свої послуги пропонують автолюбителям групи старшокласників, які зараз перебувають на канікулах.

Хлопці з оголошеннями "Допоможемо розкопати машину" з'явилися в різних точках міста. Такса за послуги коливається від 50 до 100 грн. Взявши до уваги дані факти, міська влада звернулися до батьків школярів з проханням стежити за своїми дітьми і строго виконувати вимоги карантину.

Як повідомлялося, у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації, у Запоріжжі з 16 грудня оголошено карантин у всіх навчальних закладах.

Реклама:

Головне сьогодні