Без світла сидять 335 населених пунктів

— 21 грудня 2009, 11:06

Про це повідомляє прес-служба МНС у понеділок.

Електропостачання відсутнє через несприятливі погодні умови (сильні снігопади, хуртовини й ожеледиці) та через спрацювання автоматики захисту ліній електропередач у зв'язку з негодою.

З 335 населених пунктів, яка наразі без світла, найбільша кількість у Херсонській області (109) та Одеській (68).

Крім того, 33 населені пункти без електропостачання у Дніпропетровській області, у Донецькій - 32, Миколаївській - 30, Кіровоградській - 18, Запорізькій - 13, Луганській - 10, АР Крим - 10, Рівненській - 7, Харківській - 2, Черкаській - 2 та Івано-Франківській - 1.

Електрику відновлюють бригади обленерго.

Сильний вітер пошкодив також головну новорічну ялинку у Севастополі. Як повідомляє Е-Крим з посиланням на Севастопольську ОДА, вітер погнув конструкції та скинув верхівку ялинки. У зв'язку з цим відкриття ялинки, заплановане на 19 грудня, перенесено.

Станом на 7 годну ранку 21-го грудня, за оперативними даними Укравтодору, на дорогах державного та місцевого значення проїзд автотранспорту забезпечений, затори ліквідовані. Для попередження утворення заторів співробітниками ДАІ вживаються заходи щодо тимчасового обмеження руху транспорту на небезпечних ділянках автодоріг в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях.

Реклама:

Головне сьогодні