Тест

Бельгійці позбуваються невдалих подарунків на eBay

Хоча більшість бельгійців і будуть тримати помилкові різдвяні подарунки десь у закутку шафи чи на горищі, з кожним роком збільшується кількість тих, хто виставляє їх на продаж в інтернеті. Торік так вчинило майже 20 тисяч бельгійців, передає "Німецька хвиля".

Якщо під ялинкою для одного бельгійця покладено 5 пакунків, будьте певні, як мінімум, один з них - помилковий. Про це свідчать данні опитування більше однієї тисячі бельгійців у віці від 17 до 64 років, проведеного сайтом eBay.

Загалом на небажані подарунки цього Різдва було витрачено близько 330 мільйонів євро, що становить 30 євро на кожного мешканця цієї країни.

Цікаво, що серед тих, хто дарує помилкові подарунки, як правило, родичі чоловіка чи дружини - 21%, дядьки та тітки - 13%, брати та сестри - 10% та, як не дивно, друзі - 8%.А от серед тих, хто знає, що покласти під ялинку, опинилися дідусі та бабусі, партнери та діти.

[L]У топ-трійку найбільш популярних подарунків бельгійців у цьому році увійшли - путівка на вихідні за місто, чи тур містом - 20%, подарунковий ваучер - 16% та електронні прилади для розваг - iPod, iPhone, gps, тобто дорожня навігаційна система та комп'ютерні ігри.

У топ-трійці небажаних - спідня білизна та шкарпетки (18%), майстрові інструменти (15%), та прилади для хатнього вжитку (11%).