Зустрічаємо 2010-й: як і в чому?

Зустрічаючи новий рік, пам'ятайте, що Тигр - істота войовнича, смілива та сильна. Рік обіцяє драматичні перипетії та швидкі зміни. За давньою східною легендою, колись Бик необережно переміг гордого Тигра. Тому, попереджають астрологи, Тигр недолюблює Бика, і згадувати його на проводах старого року не радять. Аби задобрити смугастого побратима самого царя звірів, треба догоджати виключно йому.

Звичайно, навіть такі легенди варто сприймати жартома. Для когось Новий рік - це рідні дід Мороз і Снігуронька, а для когось - ще й Тигр. Подані нижче поради будуть корисні саме для тих, хто вірить у східну символіку та гороскопи. Або ж для тих, хто планує новорічну вечірку у "тигрястому" стилі.

Що на святкову вечерю?

Сервіровка столу традиційна - гарна скатертина, красивий посуд та срібні чи металеві столові прибори. Буде простір пофантазувати для любителів вимкнути світло та насолодитися вечерею при свічках.

Свічки на новорічному столі - один з головних атрибутів. Надайте перевагу золоту, червоній гамі. Можна запалити чисто білі свічки або жартівливі смугасті. Замість застарілого вже звичаю вішати на верх ялинки зірку, прикрасьте стіл фігуркою Тигра. Підійде навіть м'яка іграшка.

Головну скрипку в новорічному застільному оркестрі грає улюблена страва Тигра. М'ясо в усіх проявах - ковбаса, стейки, буженина, шинка чи шашлик - підійде все з перерахованого. Також треба потурбуватися і про овочеві гарніри та різноманітні салати - будуть раді не тільки гості-вегетаріанці, а й усі решта.

ВІДЕО ДНЯ

У списку алкогольних напоїв для зустрічі Нового року мають бути різноманітні напої: від традиційного шампанського до вин та коньяку. Не завадять на столі й домашні компоти з червоних чи жовтих фруктів, а також натуральні соки. Зловживати спиртним не варто - Тигр на ножах не тільки з Биком, але і з Мавпою.

Прикрашаємо оселю

Ялинка, головна принада більшості помешкань, вже давно прикрашена іграшками та сяє новорічними гірляндами. Далі - справа за творчою уявою хазяїв.

Оскільки приходить рік металевого Тигра, то в решті декору перевагу треба віддати золотистим та сріблястим тонам. Наприклад, фрукти можна подавати у металевих вазах. Будинок буде добре прикрасити різдвяними дзвіночками з червоними смужками. Підійде і традиційний "дощик" срібного та золотого кольорів.

Вічне питання: що одягти?

Принаймні, воно постійно актуальне для жінок, що прагнуть завжди виглядати привабливими та доглянутими. Для новорічної ночі можна обрати червоний колір та його відтінки. Головне у силуеті - елегантність, адже Тигр походить з сімейства гнучких та граційних котячих. Треба звернути увагу на шкіряний та хутряний одяг.

Родзинка вечора - смужки. Особливо розкутим підійде моряцький ансамбль з обов'язковим елементом - тільняшкою.

Відтінити комплект допоможуть прикраси зі срібла, білого та жовтого золота, або біжутерія з металевими деталями. Однак гнатися за якомога більш блискучими прикрасами не треба. Якщо у вбранні є пайєтки чи стрази, зловживати прикрасами не треба. Навпаки, обирати слід стримано та зі смаком.

[L]Взуття новорічної ночі має бути шкіряним. Неодмінна частина - шнуровка чи металева пряжка.

Зауважимо, що деякі астрологи рекомендують довільний стиль у новорічну ніч: святкувати рік Тигра за східним календарем не є слов'янською традицією.

Навіть якщо новорічне вбрання не допоможе отримати прихильність Тигра протягом року, ці поради допоможуть виглядати оригінально та помітно. Адже часто досить лише однієї яскравої деталі, аби стати зіркою новорічної вечірки.

Фото zoomi.com.ua

За матеріалами http://www.femina.com.ua/, http://www.keepufits.com/, beautyinfo.com.ua

Реклама:

Головне сьогодні