У новорічну ніч слід пити сухі вина – фахівці

1
30 грудня 2009

"Почніть з брюта. А потім можна перейти на "тихі": білі сухі, рожеві сухі, червоні сухі вина - вони легші. Для того, щоб наступного дня було гарне самопочуття, не боліла голова, і щоб ви були готові до подальшого святкування", - порадила президент Всеукраїнської асоціації виноробів і сомельє Наталя Благополучна на прес-конференції в середу.

Вона підкреслила, що брют є нейтральним вином і може поєднуватися з усіма стравами, які будуть на святкових столах українців, повідомляє "Інтерфакс".

У свою чергу директор Асоціації "Виноградарі та винороби України" Сергій Петренко зазначив, що українці почали пити більше столових сухих вин. За його словами, це позитивна тенденція.

Він також порадив українцям купувати натуральне вино, а не винний напій.

powered by lun.ua