Сара Пейлін стане телеведучою

— 12 січня 2010, 12:18

За словами представників телеканалу, Пейлін буде з'являтися в передачах Fox News регулярно протягом найближчих кількох років, повідомляє ВВС.

За даними видання "Washington Post", Пейлін готують роль коментатора, однак час від часу вона збирається вести шоу, в яких будуть "надихаючі історії про простих американців".

У 80-х роках минулого століття Сара Пейлін працювала ведучою спортивних новин на каналі KTUU в Анкориджі. Фото АР
Фінансові подробиці угоди не розголошуються.

Один з керівників Fox News Білл Шайн заявив, що поява на каналі Сари Пейлін "не залишить байдужими ні демократів, ні республіканців".

Аналітики вважають, що участь Пейлін в програмах сприяє подальшому зростанню рейтингів Fox News серед консервативної частини американського суспільства.

Всесвітню популярність Пейлін здобула в 2008 році, ставши кандидатом у віце-президенти США від Республіканської партії. Сара Пейлін пішла у відставку з поста губернатора Аляски в липні минулого року - за 17 місяців до закінчення терміну своїх повноважень.

Її несподівана відставка породила багато припущень про намір Пейлін висунути свою кандидатуру на президентських виборах 2012 року.

Наразі Сара Пейлін проходить по ряду судових позовів і розслідувань етичної сторони її діяльності на посту губернатора Аляски.

Раніше стало відомо, що вона підписала договір на видання книги.

До останнього часу головним рупором колишнього губернатора Аляски вважалася її сторінка в соціальній мережі Facebook, де у Пейлін більше 1 мільйонів прихильників.

Нинішня співпраця з Fox News - не перший досвід Сари Пейлін на американському телебаченні.

Як повідомляється, у 80-х роках минулого століття вона працювала ведучою спортивних новин на каналі KTUU в Анкориджі.

Реклама:

Головне сьогодні