Британку, яка надто голосно кричить під час сексу, засудили. Їй загрожує в'язниця

— 25 січня 2010, 14:33

Раніше суд вже виносив жінці припис за порушення громадського порядку, однак пристрасні стогони після цього не припинилися, повідомляє ВВС.

На гучні звуки, що лунають з будинку 48-річної Керолайн і її чоловіка, встигли поскаржитися сусіди, листоноша, що проходив повз будинок, а також жінка, яка відводила дитину до школи.

Таким чином, розпорядження суду було порушено щонайменше тричі.

В ході одного з слухань сусідка неспокійної подружньої пари Рейчел О'Коннор заявила, що нерідко спізнювалася на роботу, тому що більшу частину ночі не могла заснути через гучні звуки, що лунають за стіною.

[L]"Звук такий, наче вони обидва нестерпно страждають, -сказала вона. - Я не можу його описати. Я ніколи в житті не чула нічого подібного".

Перед винесенням вироку суддя Беотріс Болтон поділилася власними враженнями. "Я прослухала невеликий уривок записів ваших криків і чудово розумію страждання ваших сусідів", - сказала суддя.

"Складність полягає ще й у тому, що нова скарга надійшла буквально на наступний день після винесення судового рішення. Ще через три дні ви порушили його знову, - додала вона. - Крім того, з уривка, що я прослухала, цілком очевидно, що ви не робили ніяких спроб, щоб поводити себе тихіше".

Суддя попередила Картрайт, що якщо та ще хоч раз поведе себе подібним чином, її відправлять до в'язниці.

Реклама:

Головне сьогодні