У двох областях ускладнено рух транспорту

— 25 січня 2010, 16:24

Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту і зв'язку у понеділок.

Станом на 14 годину 25 січня через утворення снігових переметів на автодорозі О-220212 Антонівка - Садове ускладнено проїзд до с. Садове (Херсонська область).

На дорозі М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ (на Таганрог) на ділянці 177 км - 206 км відбувається перенос верхніх шарів снігу. Працює 12 одиниць техніки і 16 чоловік.

На автодорозі М-17 Херсон - Джанкой - Феодосія - Керч на ділянці 0 км - 22 км також проводяться роботи по очищенню від снігу.

У Донецькій області через сильний вітер та сніг місцями ускладнений рух автотранспорту по автодорозі Т-05-08 Донецьк - Новоазовськ - Сєдове у Старобешівському і Тельманівському районах.

Покриття на автодорогах державного значення в Кіровоградській, Івано-Франківській, Хмельницькій, східних (крім Харківської) та південних областях (Миколаївській і Херсонській) - місцями засніжене, в інших областях - сухе. Проїзд забезпечений.

Покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей також місцями засніжене, у Чернігівській області - сніговий накат, у Донецькій області - снігові перемети.

На автодорозі М-05 Київ - Одеса без опадів, покриття дороги - сухе. Проїзд забезпечений.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні