Тест

У Полтаві обвалився недобудований спорткомплекс університету

Про це повідомили у прес-службі облуправління МНС у Полтавській області, передає "Інтерфакс".

За даними МНС, в результаті обвалу ніхто не постраждав.

"Наші фахівці виїжджали на місце події, проте для ліквідації аварії підрозділи МНС не залучалися, університет проводить роботи своїми силами", - сказали в прес-службі, додавши, що причини на даний момент з'ясовуються.

Разом з тим очевидці події говорять, що в недобудованому будинку спорткомплексу впав дах і стіни, побудовані з металоконструкцій.

Як заявляв раніше журналістам ректор університету Володимир Онищенко, комплекс розрахований на 1500 чоловік. Авторами проекту є викладачі архітектурного і будівельного факультетів даного вузу.

Фінансувала будівництво компанія "Полтавтрансбуд", голова правління якого є випускником вузу. У спорткомплексі були передбачені волейбольний та баскетбольний майданчики, майданчик з міні-футболу, 4 тенісних корти. Орієнтовна вартість проекту складала близько 7 млн. грн.

Вуз налічує 9 факультетів, серед них будівельний, архітектурний, санітарно-технічний, фінансово-економічний, заочний факультети, факультет інформаційних та телекомунікаційних технологій і систем, факультет менеджменту і бізнесу, факультет нафти і газу, електромеханічний факультет.