Посол лише на весіллі зрозумів, що його наречена бородата і косоока

— 12 лютого 2010, 12:45

Як розповідає газета Gulf News, до весілля посол, чиє ім'я не називається, зустрічав свою кохану лише кілька разів і ніколи не бачив її обличчя, тому що вона носила нікаб.

Газета не називає ні імені посла, ні країну, яку він представляв, але зате журналісти наводять масу інших деталей, повідомляє ВВС.

Так, видання з'ясувало, що нареченому замість фотографії його судженої показали фотографію її сестри.

Потерпілий стверджує, що витратив на одяг, прикраси та подарунки своїй нареченій півмільйона дирхамів (понад 136 тисяч доларів). Але коли вже після підписання шлюбного контракту він поцілував свою дружину, то зрозумів, що у молодої - борода і косоокість.

Посол негайно скасував весільну церемонію і подав на розлучення, заявивши при цьому, що був обманутий батьками дружини і дуже страждає. Крім того, він зажадав повернути йому гроші, витрачені на подарунки, а заодно перевірити гормональний баланс своєї дружини.

Ісламський суд постановив виконати останню вимогу, після чого зробив висновок висновок, що дружина посла - жінка. Слідом за цим суд оголосив про розлучення молодих, однак вимогу повернути гроші або подарунки не задовольнив.

Новин про те, як себе почуває дружина посла, немає.

Реклама:

Головне сьогодні