60-річна жінка відбилась від акули кулаками

— 15 лютого 2010, 13:00

Педді Трамбулл плавала з трубкою поблизу островів Вітсандей, штат Квінсленд, коли на неї напала акула. Жінка отримала серйозні поранення і втратила багато крові, повідомляє ВВС.

Перебуваючи на лікарняному ліжку, жінка розповіла місцевим журналістам про те, що вона з чоловіком та іншими людьми плавала з маскою і трубкою недалеко від зафрахтованого ними катера, коли раптом відчула різкий ривок і "відразу зрозуміла, що це".

"Я обернулася і побачила цю величезну акулу", - розповіла Педді Трамбулл.

"Потім я подумала, що цій акулі я не дамся, і почала бити її по носі - бити, бити, бити. Потім вона тягнула мене під воду, але не дуже глибоко, тому що я била її по горлу", - розповідає жінка.

Педді бачила свою кров, але болю не відчувала.

Через деякий час її підняли на борт і надали першу допомогу. Потім на вертольоті потерпілу доставили до лікарні, де їй була зроблена операція.

За словами лікарів, їй дуже пощастило, що вона залишилася жива.

"За нашими оцінками, вона втратила близько 40% крові, - каже хірург Марк Фланаган. - Нам довелося зробити їй кілька переливань".

Сама потерпіла почуває себе непогано і не сумує.

"Я думаю, що в понеділок вони запросять до мене психолога, щоб з усім цим розібратися. І ще мені змоделюють нові сідниці, що дуже добре", - жартує Педді.

Реклама:

Головне сьогодні