У Ватикані радять взяти музику The Beatles на безлюдний острів

— 15 лютого 2010, 13:04

Офіційне друковане видання Ватикану L'Osservatore Romano оприлюднило ТОП-10 музичних альбомів, які ідеальні для того, щоб узяти їх на безлюдний острів, пише The Daily Telegraph.

Зокрема, до в рейтингу опинилася платівка "Revolver" ліверпульскої четвірки The Beatles. Цей альбом був записаний у 1966-му році.

До речі, газета не стала розподіляти місця, а просто подала список за датами виходу платівок.

Так, окрім легендарних The Beatles у Ватикані оцінили дебютну платівку Девіда Кросбі "If I could Only Remember My Name", альбом Pink Floyd "The Dark Side of the Moon", диск гурту Fleetwood Mac "Rumours" та альбом Доналдп Фадженв "The Nightfly".

Не залишився забутим і покійний король поп-музики Майкл Джексон. До ТОП-10 потрапила його платівка "Thriller". Найкращими були визнані і альбом Пола Саймона "Graceland", платівка "Achtung Baby" гурту U2, диск "(What's the story) Morning Glory" брит-поп колективу Oasis та диск "Supernatural" Карлоса Сантани.

Як пише L'Osservatore Romano: "маленька настільна книга музичного опору може бути корисною у цю пору року, коли на додачу до суворої зими ми повинні витримати зростання хвилі музичних фестивалів".

Реклама:

Головне сьогодні