У Грузії вперше обрали найкрасивішого чоловіка. Фото

— 16 лютого 2010, 13:54

Першим грузинськими красенем-чоловіком став 18-річний Георгій Орвеладзе, передає ВВС.

Загалом же до участі у першому конкурсі краси серед чоловіків "New Face Model Search" було допущено 15 молодиків у віці від 17 до 26 років, яких обрали серед більш ніж 500 зареєстрованих претендентів.

Фінал конкурсу краси проходив водному з нічних клубів Тбілісі. Однак на відміну від жіночих конкурсів краси, де дівчата дефілюють у купальниках, на "New Face Model Search" напівоголених торсів не було.

Натомість учасники конкурсу дефілювали у спортивному та повсякденному одязі та нарядах, створених відомим грузинським дизайнером Автанділом Цквітінідзе.

Переможець Георгій Орвеладзе в середині березня представлятиме Грузію на міжнародному конкурсу "Містер світу-2010", який проходитиме у Південній Кореї.

За словами організаторів, вперше в такому грандіозному змаганні світового рівня буде брати участь представник Грузії.

У грузинському суспільстві досі точаться суперечки стосовно того, чи потрібні подібні конкурси в принципі - не лише серед чоловіків, але й серед жінок.

"Моя дочка була моделлю і я на це дивилася позитивно. Але в мене ще двоє 19-річних хлопчиків-близнюків, і вони категорично проти таких конкурсів. Кажуть, у таких заходах беруть участь, ну ... не зовсім хлопчики. І я, чесно кажучи, теж так думаю. Хоча, напевно, прийде час, і ми всі на це будемо дивитися по-іншому ", - вважає одна з глядачок конкурсу.

"Модельний бізнес, до речі, як з'ясовується, цілком успішний в Грузії. Дуже багато наших дівчат-моделей вже працюють з провідними модельєрами Європи. Проблема в іншому - в наших чоловіках взагалі. Багато хто категорично проти участі своїх дітей у модельному бізнесі", - зауважила ще одна глядачка.

Реклама:

Головне сьогодні