Принца затримали за вбивство у Лондоні

— 17 лютого 2010, 17:28

У понеділок ввечері обслуга фешенебельного готелю The Landmark в центрі Лондона виявила в одному з люксів тіло чоловіка з розбитою головою.

Вбитим виявився 32-річний помічник одного з членів королівської сім'ї Саудівської Аравії, повідомляє ТСН із посиланням на The Sun.

Трохи пізніше поліція затримала підозрюваного, який представився як двоюрідний брат короля Саудівської Аравії Абдулли. Крім того, чоловік заявив, що має дипломатичний імунітет.

Незважаючи на це, він був доставлений до дільниці для уточнення обставин події. Пізніше по дипломатичних каналах поліція отримала підтвердження, що затриманий є членом королівської сім'ї Саудівської Аравії "середнього рівня". Його ім'я поки не повідомляється.

Принцові близько 30 років. Як заявив представник Скотланд-Ярду, особу загиблого встановлено, проте все тримається в секреті до формального підтвердження.

За словами представника лондонської поліції, чоловік помер внаслідок важких черепно-мозкових травм.

У готелі The Landmark часто зупиняються знаменитості. Сам готель побудований в 1899 році. "Ми відразу ж повідомили про інцидент в поліцію і співпрацюємо з правоохоронними органами", - запевнив генеральний менеджер готелю Френсіс Грін.

Королівська сім'я Саудівської Аравії включає в себе шість тисяч людей, найвпливовішими вважаються близько 200 людей. Вони найбільш близькі до короля Абдулли.

Члени королівської сім'ї досить часто відвідують Лондон. Так, племінник принц Абдулла аль-Валед бін Таха п'ять років тому придбав лондонський готель Savoy Hotel.

Реклама:

Головне сьогодні