Чоловік 25 років ґвалтував дочок

— 12 березня 2010, 15:40

Чоловік робив з ними це більше тисячі разів. Жертви інцесту 18 разів були вагітні, іноді обидві одночаснопише La Repubblica.

З дев'яти дітей, що народилися від їхнього батька, двоє померли відразу. Мати втекла з родини від насильства, але дівчата залишилися з батьком-бузувіром.

Ситуація в цій родині викликала підозри, розповідає кореспондент. До будинку батька-монстра приходили поліція, соціальні службовці, медичні працівники, але ніхто нічого не помітив, ніхто не захотів копнути глибше, зауважує автор.

[L]

Але ж сім'я 67 разів змінювала місце проживання. Так, дівчата могли виходити на вулицю, навіть іноді відвідували школу. Але вони були настільки залякані, що ніколи нікому ні про що не казали. Нарешті і їхньому терпінню прийшов кінець: вони втекли з будинку і звернулися до поліції.

ВІДЕО ДНЯ

57-річний батько був засуджений судом до 25 довічних термінів ув'язнення. Імена жертв багаторічного насильства не розголошуються - наразі вони знаходяться під спостереженням психологів та лікарів.

"Досить було хоча б одному чиновнику виявити наполегливість, і це тривале насильство закінчилося б набагато раніше", - написала Пет Кантрілл, автор доповіді, член комісії зі справ дітей міста Шеффілд.

"Це найстрашніший випадок у всій моїй судовій практиці", - сказав суддя Алан Голдсак.

"Чудовиська викликають жах, коли вони ховаються в темряві. Але, коли вони не ховаються, вони ще страшніші", - резюмує автор статті.

За матеріалами InoPressa

Реклама:

Головне сьогодні