Тест

У Януковича вже готуються замінити Лазаровича

Про це заявила заступник голови адміністрації президента Ганна Герман у коментарі "Українській правді".

"Ми вже почали організацію (конкурсу з національному відбору)", - сказала Герман.

Вона додала, що рішення про його проведення "може бути прийняте у найближчі два дні", як тільки буде призначено нового керівника Національної телекомпанії України. Як відомо, у понеділок подав у відставку керівник НТКУ Василь Ілащук.

[L]"(Як тільки буде призначений новий керівник НТКУ) ми тут же розпочнемо все для того, щоб відбувся конкурс", - додала заступник голови адміністрації президента.

"Я думаю, що буде конкурс (національний відбір) "Євробачення", хоча часу лишилося дуже мало. Але ми зробимо все можливе, щоб він відбувся і на УТ-1 прийде професійний, чесний чоловік який буде здійснювати прозорі дії, який має добру опінію в журналістському середовищі, і буде думати про те, як зробити збалансований канал, а не про те, як заробляти гроші на сумнівних ситуаціях", - заявила Ганна Герман.

Нагадаємо, 10 березня представники вітчизняного шоу-бізнесу надіслали на адресу президента Віктора Януковича листа, в якому вони просять президента розібратися з ситуацією з призначенням для участі в цьогорічному "Євробаченні" співака Василя Лазаровича.

"29 грудня 2009 року в Україні сталася безпрецедентна подія. Розпорядженням Президента НТКУ Василя Ілащука було фактично призначено наближеного до нього Василя Лазаровича учасником від України на Євробаченні 2010", - йшлося у листі.

"Ми глибоко обурені таким зухвалим рішенням, яке позбавило сотні обдарованих українських виконавців можливості позмагатися за високе право представляти нашу країну на пісенному конкурсі "Євробачення" в Осло", - обурювались артисти.