В Україні почалися повені. У трьох областях перекривають дороги

— 22 березня 2010, 10:31

Про це повідомляє прес-служба Мінтрансзв'язку.

Так, у Царичанському районі Дніпропетровської області закрито рух транспорту дорогою С-042015 Заоралля до Гнатівка - Червона Орільська, км 0+860 м - 0+910 м.

У Самбірському районі Львівської області закрито рух транспорту - підтоплена автодорога місцевого значення Містковичі - Бірчиці протяжністю 1 км внаслідок танення снігу і підняття рівня води в р. Болозівка. Висота води над проїзної частиною 20 см.

Проїзд до найближчих населених пунктів забезпечений іншими об'їзними автодорогами.

У Полтавській області у зв'язку з підняттям рівня води в р. Оріль затоплена ділянка автодороги О-1716241 Нехвороща - Гупалівка (на Дніпропетровськ) на км 0+300 довжиною 60 м з шаром води над покриттям (межа з Дніпропетровською областю).

Закрито рух транспортних засобів з 9 березня, встановлені відповідні дорожні знаки.

Рух транспорту в напрямку Дніпропетровська здійснюється по маршруту: рух по автодорозі О-1714197 Селещина - Нехвороща - Лівобережна Сокілка - Світлогірське до смт. Машівка - рух по автодорозі від М-03 - Машівка - Карлівка до м. Карлівка - виїзд на автодорогу Р-11 Полтава - Красноград до м. Красноград (Харківська область).

Також обмежено проїзд легкового автотранспорту дорогами місцевого значення у Волинській і Миколаївській областях.

У Харківській області введено обмеження в швидкості на семи дорогах державного значення:

- М-03 Київ - Харків -Довжанський;
- М-18 Харків - Сімферополь - Алушта -Ялта;
- М-18-1 під`їзд до міжнародного аеропорту «Харків»;
- М-03/2 під`їзд до міжнародного аеропорту «Харків»;
- М-20 Харків -Щербаківка;
- Р-07 Чугуїв - Мілове;
- Р-46 Харків -Охтирка.

В Івано-Франківській, Волинській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях обмежено рух транспортних засобів за ваговими параметрами на період весняного відтавання ґрунтів.

За оперативними даними, станом на ранок 22 березня проїзд автомобільного транспорту на дорогах загального користування України, включаючи гірські перевали, забезпечено.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні