Британський викладач інсценував своє вбивство перед учнями

— 26 березня 2010, 17:32

Жарт викликав крайнє невдоволення батьків дітей, повідомляє Lenta.ru з посиланням на Worcester News.

Спочатку учням, що перебували в класах, оголосили, що хтось приніс до школи вогнепальну зброю. Потім їх вивели на вулицю під звуки пожежної сирени.

Діти побачили, як невідомий стріляє у викладачів, що біжать через двір. Звук пострілу зімітували вчителі за допомогою хлопавки. Вчитель на ім'я Річард Кент упав і зробив вигляд, що він мертвий.

Лише через десять хвилин дітям пояснили, що побачений ними злочин не був справжнім. У такий спосіб вчителі сподівалися залучити учнів до рольової гри, що присвячена збору доказів та розслідуванню злочину. Однак переляк більшості дітей змусив викладачів відмовитися від заходу.

Усім дітям, що стали свідками інсценованого вбивства, було від 10 до 13 років. Серед них був хлопчик, батько якого певний час тому загинув від вогнепального поранення.

Учні пережили сильний стрес, і деякі з них відмовляються ходити до школи. Адміністрація навчального закладу вже принесла батькам і дітям вибачення.

Невдалий жарт два тижні тому втнула грузинська телекомпанія "Імеді". Канал показав півгодинний "спецрепортаж про можливий розвиток подій" у разі інтервенції Росії в Грузію.

Попередження про те, що події не є справжніми, дали лише на початку і в кінці програми, тому багато людей, які почали дивитися сюжет з середини, сприйняли повідомлення за правду.

У сюжеті повідомлялося про евакуацію президента Михаїла Саакашвілі, потім про його загибель, про створення уряду на чолі з Ніно Бурджанадзе та бомбардування портів.

Того вечора в Тбілісі було зафіксовано рекордну кількість викликів швидкої, деякі люди почали готуватися до евакуації, мати одного з призовників армії померла від розриву серця.

Реклама:

Головне сьогодні