"Маленький товстун" з Тайваню підкорив інтернет. Відео

— 9 квітня 2010, 15:18

Тайванський хлопець Лінь Юй-чунь, якій за надмірну вагу отримав прізвисько "маленький товстун", підкорює інтернет своїм вокалом.

За тиждень відеоролик за участю хлопця переглянули більше 1,8 мільйони разів.

Минулої п'ятниці 24-річний Лінь Юй-чунь взяв участь у місцевому талант-шоу "Avenue to Stardom", де конкурсанти співають під карооке.

"Маленький товстун" буквально підкорив глядачів виконанням пісні "I Will Always Love You", яка відома світові у виконанні Вітні Хьюстон у фільмі "Тілоохоронець".

"Тепер у мене більше впевненості у досягненні співочої кар'єри. Ви не повинні бути красивим чоловіком або жінкою, щоб досягти успіху. Просто будьте самим собою і старайтеся", - зізнався Лінь у телефонному інтерв'ю The Associated Press.

За словами хлопця, він усе життя страждав від нестачі впевненості у собі через свій зовнішній вигляд. До того ж, над ним неабияк глузували однолітки.

Для того щоб впоратися з болем Лінь Юй-чунь замкнувся у своїй кімнаті і співав під пісні Селін Діон та Мерайї Керрі.

Та найбільше хлопець любив підспівувати композиції "I Will Always Love You" Вітні Хьюстон.

"Я прокручував її знову і знову, хоча мої батьки не витримали більше і попросили мене зупинити", - зізнався Лінь.

До речі, юнак вже мав шанс підкорити світ. Так, після закінчення коледжу в минулому році Лінь Юй-чунь взяв участь у тайванському шоу талантів. Однак судді конкурсу лише розкритикували зовнішність та високий голос хлопця.

Реклама:

Головне сьогодні