Американський професор пропонує вивчати НЛО в університетах

— 13 квітня 2010, 14:34

Викладач нью-йоркського університету наполягає на тому, що студенти повинні вміти досліджувати такі явища, оскільки з кожним роком їх спостерігають усе частіше, пише "The Daily Telegraph" із посиланням на "Buffalo News"

Уже мільйони осіб по всьому світу були свідками появи НЛО, запевняє професор. "Саме час поглянути на це як на гідну досліджень галузь", - каже професор. "Важливо, аби цей предмет став відкритим та був вивчений", - не сумнівається він.

Хейзлі також очолює "Western New York Mutual UFO Network", організацію, яка займається дослідженнями НЛО. Він розповідає, що його група вивчає подібні явища "в науковій манері", застосовуючи польові дослідження, радар, астрономію та метеорологію.

Вчений готовий відстоювати свою правоту та не боїться скептиків та маловірів. "Ми змушені мати справу зі скептиками, як і решта організацій із вивчення НЛО, ми чудово підготовані до критики", - запевняє вчений.

Тим, хто вважає все це нісенітницею, Хейзлі готовий навести реальні факти та радить звернутися до літератури щодо НЛО.

Як зазначає видання, за минулий рік лише до Міністерства оборони від НЛО у Британії надійшло щонайменше 400 свідчень щодо подібних загадкових явищ.

Реклама:

Головне сьогодні