Тест

Храп священика врятував самогубцю

Житель Швеції передумав вчиняти самогубство після того, як почув, що священик, якому він розповідав про свої проблеми, заснув, повідомляє The Local.

"Це неприйнятно для священика - заснути посеред розмови. Це не повинно відбуватися, коли ви телефонуєте у пошуках допомоги. Я почувався погано і хотів померти, але я взяв себе в руки і зробив дзвінок. Я дуже розчарований ", - заявив чоловік.

44-річний чоловік зателефонував на лінію довіри близько 2-ої години ночі. Коли він сказав оператору, що йому психологічно погано, то був перенаправлений на розмову зі священиком.

Розповівши про свої переживання швед сподівався почути слова підтримки. Натомість у слухавці була тиша.

"Я подумав, що він записує щось, тому я запитав: "Ви робите нотатки?". Натомість я почув його храп", - згадує чоловік, який прочекав на відповідь ще 5 хвилин, після чого повісив слухавку.

Потім він зробив ще одну спробу зателефонувати на лінію довіри, однак його попросили почекати на лінії. Почекавши хвилин десять, розлючений чоловік повісив слухавку вдруге.

Представниця комітету, який координує діяльність священиків у Церкві Швеції, висловила жаль з приводу інциденту.

"Такого роду речі не повинні насправді відбуватися, але іноді трапляється, що люди повідомляють про те, що священик заснув", - пояснила вона.