Український табурет підкорює світ

— 13 травня 2010, 12:26

Навесні цього року члени експедиції "З табуретом до океану" Леонід Кантер, Микола Базаркін і Сергій Борисов вилетіли з Києва до Штатів, взявши з собою по 33 долари.

За рік кияни планують подолати автостопом 23 тисячі км по 16 країнам Північної та Південної Америки і в підсумку планують встановити табуретку на мисі Горн в Чилі.

Наразі українські екстремали-табуреточники вже показали табуретку в Нью-Йорку, а зараз осіли в Канаді, пише "Сегодня".

Та перші дні подорожі мандрівникам доводилося ночувати під відкритим небом, економити на продуктах. Виручали українські припаси: сало і цукерки "Рачки".

Зараз хлопці перебувають в містечку Міссіссага під Торонто. Тут вони підробляють в українському ресторанчику і роблять ремонти в офісах. Дохід непоганий: близько 100 доларів на день.

"Хлопці живуть на квартирі у знайомих. Зараз спільно з канадською рок-групою готують перший фестиваль, який пройде в кінці травня. Хлопці будуть показувати вистави, співати українські пісні", - розповідає Діана Карпенко-Кантер, дружина одного з мандрівників.

До слова, Діана разом зі своєю 2-річною донькою Магдаленою скоро побачать табуреточників.

Адже у середу з Києва в експедицію "Казки народів світу" відправилася і жіноча команда.

"Ми зустрінемося з хлопцями в Канаді. Під час подорожі будемо збирати казки і підготуємо цикл пізнавальних фільмів для дітей", - розповіла про мету поїздки Діана.

Реклама:

Головне сьогодні