Тест

У Туреччині розбився автобус з російськими туристами

У вівторок 25-го травня в результаті падіння в річку екскурсійного туристичного автобуса в турецькому курорті Анталія загинуло 16 росіян і ще щонайменше 28 постраждали.

"Близько 6 години ранку за московським часом туристичний автобус впав у річку з 15-метрової висоти", - повідомила "Інтерфаксу" керівник управління інформації МНС Росії Ірина Андріанова.

За її словами, в автобусі перебував 41 громадянин Росії.

За попередніми даними, туристи прямували з міста Аланії на екскурсію в Памуккале. Неподалік від Аксу автобус зірвався з 15-метрового обриву в річку.

Як повідомила виконавчий директор Асоціації туроператорів Росії Майя Ломідзе, наразі усі обставини аварії уточнюються. На місці трагедії працює поліція та служби екстреної допомоги.

"У зв'язку з подією на місце виїхав консул Росії в Анталії Мірджалол Хусанов", - сказала вона.

Також Ломідзе зауважила, що швидше за все, туристи були не з однієї туристичної компанії. Однак зараз ця інформація ще уточнюється.

Першою версією трагедії стала можлива помилка водія автобуса, проте поки це не підтверджується. Не виключається, що водій міг заснути за кермом. Друга версія - погані погодні умови, повідомляють "Вести.ру".