Тест

Українським туристам, які потрапили в халепу у Туреччині, знайшли готелі

У п'ятницю ввечері всі українські туристи у Туреччині, які потрапили у халепу у зв'язку з проблемами туроператора "Карія-Тур", були розміщені в готелях.

Про це повідомляє прес-служба МЗС у суботу.

"Станом на 22:00 за київським часом 09 липня ц.р. всі українські туристи, які звернулися до дипломатичної та консульської установ, були розміщені в готелях", - сказано у повідомленні.

За даними МЗС, департамент консульської служби опрацьовує з Державною службою туризму та курортів Міністерства культури та компанією "Карія-Тур" створення на курортах Туреччини пунктів допомоги, до яких громадяни України зможуть звернутися у разі виникнення проблем.

З метою надання допомоги громадянам України, які потрапили у складну ситуацію в Туреччині, у посольстві України в Туреччині відкрито цілодобову "гарячу лінію": 0312 440 52 89 та 0312 441 84 42.

Справа перебуває на особливому контролі у посольстві України в Туреччині, почесному консульстві України у м.Анталія та у департаменті консульської служби МЗС України.

Як відомо, 8 липня в Анталії українських туристів, які придбали путівки компанії "Карія-Тур", почали виселяти з готелів у зв'язку з незабезпеченням туристичним оператором оплати за заброньовані для громадян номери.