Ляпи Photoshop: найяскравіші викриті злочини проти правдивих фото

Метою фальсифікації було перебільшити активність центру ВР у Х'юстоні після витоку нафти у Мексиканській затоці. Фотографія мала продемонструвати, що команда ВР переймається катастрофою значно більше, ніж інші великі компанії та країни.

На знімку співробітники командного центру буцімто напружено відслідковували процес ліквідації витоку нафти. Виявилося, що насправді навіть не всі екрани були на той момент увімкнені.

Іран упіймали на тому, що він, вочевидь, відкоригував фото запуску своїх ракет, аби приховати той факт, що одна з них так і не змогла злетіти.

Компанія Microsoft була змушена вибачитися за те, що "перефарбувала" на своєму рекламному фото одного з чоловіків з темношкірого на білого, геть забувши про його руку.

Колишнього британського міністра культури Джеймса Парнелла "домалювали" на фотографії заходу, на який він насправді запізнився.

Незаслужену винагороду Photoshop допоміг здобути китайському фотографу. Він буцімто довів, що Цинхай-Тибетська залізниця не шкодить природі, "зробивши" знімок рідкісних антилоп та потягу. Втім, пізніше шахрайство було викрито.

За матеріалами The Telegraph

Реклама:

Головне сьогодні