Французькі корови атакують туристів

— 29 липня 2010, 07:19

Корови накинулися на жінку просто на очах у її нажаханого чоловіка та дітей, повідомляє The Sun. "Її легко могли вбити. Корови, з якими було декілька телят, точно знали, що роблять, коли атакували її. Вони кусали та топтали її, доки вона не знепритомніла", - розповів речник місцевої поліції.

Чоловікові постраждалої вдалося втекти та викликати допомогу. "На той час, коли жінку евакуйовали, вона була непритомна. У лікарні вона перебувала у критичному стані, із ранами на всьому тілі. Її родина була глибоко травмовано побаченим", - розповів представник поліції.

Цьому трагічному інциденту передував ще один напад корови на туриста, що стався на тій самій горі. Тоді постраждав 50-річний чоловік, який дістав рани голови, обличчя, рук та ніг.

"Чоловіка було доправлено до лікарні Перпіньяну у дуже тяжкому стані. Він страждав від серйозних поранень голови та травм", - розповів інший представник поліції.

Жерар Мартінес, який займається організацією пішохідних турів у цьому районі, підтвердив факт кількох нападів, що трапилися останніми тижнями й закликав туристів бути обачними.

"Найважливіше - намагатися уникати корів та, звісно, не дивитися їм у вічі. Вони особливо чутливі під час спекотної погоди й можуть бути дуже агресивними", - застеріг він.

Ситуація стає настільки серйозною, що існує ймовірність повторення жахливого нещасного випадку, що стався у червні - тоді від нападу бика загинув альпійський фермер, зазначив Мартінес.

"Люди думають про корів, що вони сумирні, тоді як насправді у відповідних обставинах вони можуть бути такими ж агресивними, як і бики", - сказав він.

Реклама:

Головне сьогодні