Дівчинка вивела батька з коми грою на флейті

— 5 липня 2010, 11:48

Упавши з мотоцикла, 48-річний Марк Белл отримав перелам хребта й 12 ребер, крововилив у мозку та прокол легені.

Чоловік упав у кому. Лікарі порадили його дружині Флер говорити з хворим, сподіваючись, що це розбудить Марка. П'ять днів минуло без жодних покращень. Тоді Флер зробила запис гри на флейті їхньої доньки Ребекки й почала вмикати його чоловікові, пише The Sun.

Готуючись до екзамену, Ребекка старанно й без упину грала англійську народну пісеньку "Зелені рукави". Ця мелодія раніше доводила її батьків до сказу - адже дівчинка нерідко фальшивила.

[L]

"Я ладен був вити, коли Ребекка грала це знов і знов", - згадує Марк.

Тож Флер раз за разом вмикала цей запис чоловікові, доки це не спрацювало, і Марк врешті не опритомнів.

"Ми гадали, що втратили його, але, завдяки Ребеччиній флейті, він знову з нами. Коли він розплющив очі, це було диво", - каже Флер.

"Я такий вдячний, що я й досі тут. Я точно ніколи не скаржитимусь, коли Ребекка знов гратиме на флейті", - пообіцяв чоловік.

Стрімке одужання Марка здивувало навіть лікарів - адже вони не виключали того, що чоловік ніколи не зможе ходити. Проте Марк звівся на ноги за три тижні, а за п'ять - повернувся додому.

"Я рада, що змогла допомогти своєму татові, бо я люблю його, і не могла витерпіти, коли він так тяжко хворів", - каже маленька музикантка.

Реклама:

Головне сьогодні