У Британії викрили кота–клептомана та прооперували пташку

— 9 липня 2010, 14:16

Мешканці Саутгемптона були спантеличені, коли в них раптово почали пропадати труси. Їхнє здивування не знало меж, коли їхні сусіди, Пітер та Біргітт Вейсментел повідомили, що таємничий злодій - то їхній кіт на ім'я Оскар.

[L]

Літня пара узяла рудого котяру з притулку для тварин на Різдво. Їм і на думку не спадало, що котик виявиться клептоманом, ще й полюватиме виключно на спідню білизну, пише The Sun.

Усього злодійкуватий кіт поцупив більше 70 різноманітних предметів білизни - від трусів до шкарпеток. Пару садових рукавичок чотирилапий, певно, прихопив помилково.

"Він не зупиниться", - констатує 72-річний господар.

У той же час ветеринарам з лікарні St Tiggywinkles Wildlife довелося рятувати іншого хижака - щоправда, не чотирилапого.

Вони успішно прооперували дитинча постільги, що вивалилося з гнізда. Зламану ногу пташки "полагодили" за допомогою дроту та стоматологічного цементу, повідомляє The Daily Mail.

Операція тривала 30 хвилин, і нині маля, яке рятівники назвали Кевіном, має непогані шанси на повне одужання.

"На щастя, ця чудова маленька пташка одразу ж почала шкутильгати довкола", - розповів засновник лікарні Лес Стокер.

"Постільги кружляють над своєю здобиччю, а тоді кидаються, використовуючи лапи, аби вхопити мишку чи когось іще, тож застосування лап для них є життєво важливим", - пояснив він.

Реклама:

Головне сьогодні