Старшокласникам доведеться вчитися за "електронними" підручниками

— 16 серпня 2010, 14:31

Перелік сайтів можна знайти на офіційному сайті Міносвіти. У прес-службі міністерства повідомили, що вже затверджено перелік авторів та підручників, за якими буде здійснюватися навчання цього року.

"Нинішня ситуація з підручниками, як неодноразово заявляв міністр Дмитро Табачник, пов'язана з бюджетом... Зараз терміново додруковуються підручники для 1-2 класів, мають встигнути до 1 вересня. Для старшокласників це питання може бути вирішено до 1 листопада", - заявили у відомстві.

На більшості зазначених сайтів наразі не викладно електронні версії підручників. У прес-службі Міносвіти запевнили, що підготовкою, обробкою та розміщенням початкових сторінок книг зараз активно займаються.

У той же час на сайті Інституту інноваційних технологій і змісту освіти опубліковано список затверджених підручників і перші розділи книг різних видавництв і для різних класів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

До переліку сайтів, на яких будуть опубліковані початкові параграфи навчальних посібників для десятикласників, входять видавництва "Освіта", "Генеза", "Перун", "Академія", "Школяр", "Ранок" та інші, а також Інститут обдарованої дитини.

Реклама:

Головне сьогодні