Телеведучий ВВС показав середній палець в прямому ефірі. Відео

— 18 серпня 2010, 13:09

Ніщо не віщувало біди, коли ведучий ранкової програми Саймон МакКой, перш ніж передати слово своєму колезі, оголосив: "За хвилину ми побачимо прогноз погоди і, звісно, він буде стовідсотково точним й надасть вам усі подробиці, які ви хотіли дізнатися. Я щойно бачив Тома Шафернакера, який до нього готується".

[L]

Аж раптом, коли камера сковзнула на ведучого прогнозу погоди, чимала аудиторія глядачів ВВС на власні очі побачила, як Шафернакер, роздратований дещо саркастичним тоном колеги, показує середнього пальця, повідомляє The Daily Mail.

Збагнувши врешті, що він вже знаходиться в прямому ефірі, Шафернакер спробував-було "замаскувати" непристойний жест, почухавши підборіддя.

"Завжди буває одна помилка. Це вона", - відреагував МакКой.

"Томаш не знав, що був в ефірі, проте, хоча жест був показаний лише секунду, це є неприйнятним", - сказав речник ВВС та приніс глядачам офіційні вибачення.

Це вже далеко не перший "ляп" 31-річного Шафернакера у прямому ефірі, зазначає видання.

Торік він випадково вжив словосполучення "брудне лайно", а в травні 2008-го Шафернакер, знову ж таки в прямому ефірі, лаявся з колегою та видирав з вуха свій навушник. У 2007-му ж телеведучий був змушений вибачатися за те, що назвав Гебридські острови у Шотландії "nowheresville" ("місце чорт зна де").

Реклама:

Головне сьогодні