Матір намагалася продати свою доньку за 60 тисяч гривень

— 18 серпня 2010, 14:29

На Буковині молдаванка намагалась продати свою дочку за 60 тисяч гривень. Потенційному покупцю вона дала на роздуми мало часу, бо в іншому випадку вона могла продати нирку своєї доньки за 50 тисяч гривень, передає ТСН.

В Україну з Молдови Зінаїда потрапила нелегально, її мати перевела через кордон. Щоби разом із дочкою жебракувати на буковинських базарах та вокзалах.

В Україні жінку два рази засуджували за крадіжку. Поки правоохоронці збирали потрібні для порушення кримінальної справи документи, матір з донькою помістили у притулок із вільним пересуванням.

Якось, гуляючи, іноземки познайомилися з випадковою перехожою. Та жалілася, що не має дітей. Людмила запропонувала свою дочку. На роздуми дала тільки один день, інакше вона продала б нирку доньки.

У Молдові це не поодинокі випадки. Є цілі села, де жителі села ходять з однією ниркою.

Жінка, якій запропонували дитину, звернулася до міліції, яка у свою чергу підготувала операцію по затриманню. В машині жінка передала гроші громадянці Молдови. Вона їх перерахувала. Віддала свою дочку жінці.

Згодом, Людмила визнала свою провину, кажуть правоохоронці. Проти неї порушили кримінальну справу і можуть посадити років на п'ятнадцять.

Її доньці Зінаїді лише дев'ять, але вона розуміє, що мати її зрадила, кажуть вихователі притулку.

Дитина знаходиться в замкненому стані. Вона розуміє, що з нею щось погане сталося, але що саме - дитина не усвідомлює. Коли тема заходить про маму, все - вона далі не хоче розмовляти.

Дівчинку найімовірніше повернуть до Молдови, до бабусі.

Реклама:

Головне сьогодні